dilluns, 1 de febrer del 2016

300

Amb la present entrada el bloc ja en té 300, nombre rodó. A més a més la propera setmana farà 6 anys que vaig encetar-lo. Com a persona constant que sóc l'he anat alimentant amb freqüència bastant regular i he pujat fotos a mesura que he anat fent-ne. Al llarg de tot aquest temps han passat moltes persones per aquest humil espai. Algunes hi són des de l'inici, altres ja no hi són i d'altres tot just acaben d'arribar. A tots vosaltres que heu mostrat en algun moment interés i heu invertit alguns segons en mirar i llegir el que faig vos vull donar les gràcies.


Quan el bloc va naixer les xarxes socials tot just començaven a treure el nas. A poc a poc s'han apropiat de part de les nostres vides. Cada dia consumim centenars d'imatges a traves d'elles, mostrem la nostra complacència amb un clic o limitem el nostre llenguatge a la tirania que abasta fins a 140 caracters. Tota aquesta despersonalització fa que em mantinga fidel al bloc, perquè trobe que és una manera molt més genuina de gaudir de la vostra companyia. Confie en seguir endavant amb la mateixa empemta de l'inici. Al final el bloc és com un animalet que has de cuidar, l'has d'alimentar sovint. 


Acompanye l'entrada amb imatges que havia perdudes pel disc dur i que aviat deixaran de ser imatges perdudes pel meu disc dur per passar a ser imatges perdudes en la immensitat d'internet. Són fotos captades al viatge que vaig fer al "gran nord" ja fa 3 anys. Aprofite per comunicar-vos que aviat tornaré al "gran nord" i que tinc l'esperança de poder gaudir com ho vaig fer la darrera vegada. Tanmateix espere que algú de vosaltres també puga gaudir, ni que siga uns instants, amb les imatges que portaré. Si és així l'objectiu del bloc estarà assolit. Imatges i instants.

19 comentaris:

  1. Moltes felicitats. Costa de mantinre un bloc, però jo al meu ja li he pillat afecte i no vull deixar-lo morir, encara que ara utilitze més facebook.
    Molt xules les fotos, no es poden deixar perdre pel disc dur.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Chabi, són opcions diferents. Facebook jo el trobe més impersonal, pujar la foto i esperar "likes". Trobe que el bloc té més "chicha". Com saps jo només faig servir el facebook per compartir les entrades del bloc. Però no mai he pujat cap foto a facebook directament.
      Una abraçada

      Elimina
  2. Felicitats per la bona feina i per la constància que és bàsica. Ho has expressat molt bé i m'hi identifico plenament amb tot el que has dit. Què per molts anys en puguem gaudir i el més collonut de tot és que aquest mitjà ens ha fet conèixer i compartir afició i viatges. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una de les fotos que m'ha aportat la fotografia és coneixer gent estupenda. I la que encara queda per conéixer en el futur. llarga vida als blocs!

      Elimina
  3. La vista de la illa de Anja és inconfusible, quan l'he vist en petit m'han vingut un piló de records a la memòria. Felicitats pel bloc i evidentment pel nou viatge.
    Molta sort!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pere. Tu ja estàs molt curtit en grans viatges fotogràfics. Per mi aquell va ser el meu gran viatge. Ara tinc l'oportunitat de repetir i espere que sigui, com a mínim, igual d'emocionant.
      Una abraçada!

      Elimina
  4. I aqui seguirem, gaudint,compartint,vivint momemts i somniant-los.
    Com passa el temps. Felicitats!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther. Per quan la propera sortida????
      Per molts anys de sortides i de fotos!

      Elimina
  5. Felicitats Josep! És un gran blog i 300 són moltssssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sergi. 300 són moltes entrades, tens raó. Però de moment no són suficients, així que per aquí continuarem donant la matraca :-)

      Elimina
  6. Y que sean 300 más!, por aquí seguiremos degustando todas tus fotos. Éstas últimas vienen bien para aplacar el anhelo de frío del que nos está privando éste raruno invierno. Felicidades y un saludote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ander. Lo mismo digo, espero seguir degustando tus fotos por mucho tiempo más. Un abrazo, compañero.

      Elimina
  7. Enhorabona per el blog i els 300.
    Segur que al menys en fás uns altres 300.
    Salut company.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vicent, tú deus portar un grapat més gran encara de missatges. Per molts anys!

      Elimina
  8. Enhorabona per les 300 entrades, no és gens fàcil aquest constància durant 6 anys.
    Ah, enhorabona també per aquest proper gran viatge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi. Tú també estàs entre els blogaires veterans :-)

      Elimina
    2. Veterà també però menys regular que tu, ara ho he mirat i el gener també va ser el meu sisé aniversari, però amb menys de la meitat d'entrades, ja veus que sóc més mandrós ;-)

      Elimina
  9. Estas son la imágenes que me produce envidia sana, por no estar el lugar.
    Un saludo

    ResponElimina