dimarts, 20 de febrer del 2018

Bled en fred

Eslovènia és una petita República de poc més de 2 milions d'habitants amb la seva pròpia llengua i que pertany a la Unió Europea. I és que hi ha pobles que, malgrat tenir una tèrbola i dura història, els esdeveniments han fet que en l'actualitat siguin països normals. M'alegro per ells, nosaltres seguirem intentant-ho.
Un dels llocs més emblemàtics en aquest petit país i que apareix en pràcticament tots els fulletons turístics és el Llac Bled. Un preciós indret amb una peculiar illa al bell mig que té una església. El lloc és fotogènic a enrabiar. I, evidentment, era un dels objectius del viatge d'enguany i per això el vàrem triar com a base per passar vàries nits. El dia que vàrem arribar nevava, nevava molt. I el llac ens va rebre vestit amb les seves millors gales.


Passejar per la riba del llac en aquell ambient va ser un regal com pocs. L'ambient et traslladava a temps passats o a algun conte de fades.


I d'aquesta manera vàrem viure una d'aquelles sessions memorable, d'aquelles que perds la noció del temps. Vàrem estar al lloc 7 hores fent fotos amb una petita parada per menjar. I allà vàrem estar fins que es va fer fosc...


Continuarà...