diumenge, 10 de febrer del 2013

Bolet de pedra i reflexe de lluna

En l'anterior entrada us vaig mostrar dues sortides de lluna. La primera nit que vaig sortir la idea principal era venir a aquest lloc que ara us mostraré i al que ja li tenía clavat l'ull des de feia temps. Aquesta zona de la costa va ser excavada fa molt de temps per extreure roca i presenta unes formacions molt curioses amb dibuixos i relleus molt peculiars. Quan hi ha mala mar l'aigua salta per damunt de les pedres i es fan basses al seu interior. Volia venir amb una llum de lluna rasa, que li donés volum a la roca i aprofitar les basses per fer reflexes de les estrelles.
Així que, després de fotografiar la sortida de lluna, vaig venir cap aquí. Les basses no estaven tan plenes d'aigua com hagués volgut. Però, així i tot, algunes fotos vaig fer.

 Canon 5D MkII amb el Canon 24mm f/1.4 II
f/2.8, 25s, ISO 1600, trípode i cable. Il·luminada lleument amb llinterna per aixecar una mica les ombres.

Per arribar aquí s'ha de fer una passejada de mitja hora. Quan vaig plegar vaig emprendre el camí de retorn caminant pausadament per la llarga platja. La serenor calmosa de la nit amb una mar planera em va captivar i vaig treure de nou tots els estris per intentar plasmar aquell moment en una imatge.

Canon 5D MkII amb el Canon 24mm f/1.4 II
f/11, 25s, ISO 1600, trípode i cable. Il·luminada lateralment una mica amb llinterna.

Una d'aquelles nits que quan tornes a casa tens la sensació d'haver recarregat piles de debò.
La segona nit va ser més moguda, però això forma part de la següent entrada.