dimecres, 2 de gener del 2013

La platja de sorra

Avui al matí he fet una sortida un tant improvisada amb la companyia inestimable de l'Esther. Hem tingut bons colors i hem descobert una pila de llocs nous que, sense ser espectaculars, tenen possibilitats. Ara tan sols queda l'espera fins trobar el moment adequat amb les condicions adequades per visitar-los.
Avui hem estat en una platja semi-urbana. Sempre he trobat les platjes de sorra un repte, ja que composar amb una mica d'interés és molt complicat. A més a més avui no hi havien onades grans que permeteren captar reflexes sobre la sorra mullada en retirar-se.

Canon 5D MkII amb el Canon 24-105 a 24mm
f/11, 1s, ISO 100, degradat neutre de 3 passos i degradat neutre d'1 pas montat "al revés". Trípode

En aquest tipus de platges l'absència d'un primer pla contundent fa que ens tingam que menjar el cap bastant per trobar alguna imatge mínimament interessant.
Canon 5D MkII amb el Canon 24-105 a 24mm
f/13, 2s, ISO 100, degradat neutre de 3 passos i degradat neutre d'1 pas montat "al revés". Trípode

Ha arribat un moment que, ja sense més recursos, he llançat la imaginació al vol i he tret la meua faceta més creativa. Segurament aquesta foto és un xurro, però bo, a mi no em desagrada, je, je...

Canon 5D MkII amb el Canon 24-105 a 24mm
f/16, 2.5s, ISO 100, degradat neutre de 3 passos i degradat neutre d'1 pas montat "al revés".
Trípode. Zooming

Com hem estat comentant, treure coses de profit en llocs difícils té molt de mèrit. Anar a un lloc meravellós a fer "postaletes" és relativament senzill. Però visitar localitzacions "desagraïdes" i fer fotos bones crec que és molt més exigent i alhora gratificant. Potser un bon propòsit per l'any nou siga el fer fotos guapes d'indrets lletjos o difícils...