dimarts, 14 d’agost del 2018

Començar de zero

Fa poc d'un mes que vàrem tornar de Feroe, però sembla que haja passat molt més temps. Pujaré una última tria de fotos del passat viatge en portes de començar la segona part de les vacances. 
Feroe és un lloc feréstec, on sentir el contacte amb la natura és molt fàcil: espais amplis, elements meteorològics, i a l'estiu, fauna a dojo... Tot i haver anat en "temporada alta" aquesta darrera vegada, és fàcil trobar llocs on meravellar-se dels paisatges en solitud i silenci. la presència de turistes és puntual i tan sols es pot donar una mica més de presència humana en els llocs més emblemàtics com ara Mykines o Gasadalur.
La infraestructura per rebre al viatger és molt minsa i el país té per explotar el gran potencial que suposa el seu atractiu turístic. Tenen la sort d'haver de començar pràcticament de zero. Espere i desitge que siguen intel·ligents i ho sàpiguen gestionar de manera raonable i, sobretot, sostenible; i que no s'acaben convertint en una altra Islàndia o Lofoten... El temps dirà.