dilluns, 1 de febrer del 2016

300

Amb la present entrada el bloc ja en té 300, nombre rodó. A més a més la propera setmana farà 6 anys que vaig encetar-lo. Com a persona constant que sóc l'he anat alimentant amb freqüència bastant regular i he pujat fotos a mesura que he anat fent-ne. Al llarg de tot aquest temps han passat moltes persones per aquest humil espai. Algunes hi són des de l'inici, altres ja no hi són i d'altres tot just acaben d'arribar. A tots vosaltres que heu mostrat en algun moment interés i heu invertit alguns segons en mirar i llegir el que faig vos vull donar les gràcies.


Quan el bloc va naixer les xarxes socials tot just començaven a treure el nas. A poc a poc s'han apropiat de part de les nostres vides. Cada dia consumim centenars d'imatges a traves d'elles, mostrem la nostra complacència amb un clic o limitem el nostre llenguatge a la tirania que abasta fins a 140 caracters. Tota aquesta despersonalització fa que em mantinga fidel al bloc, perquè trobe que és una manera molt més genuina de gaudir de la vostra companyia. Confie en seguir endavant amb la mateixa empemta de l'inici. Al final el bloc és com un animalet que has de cuidar, l'has d'alimentar sovint. 


Acompanye l'entrada amb imatges que havia perdudes pel disc dur i que aviat deixaran de ser imatges perdudes pel meu disc dur per passar a ser imatges perdudes en la immensitat d'internet. Són fotos captades al viatge que vaig fer al "gran nord" ja fa 3 anys. Aprofite per comunicar-vos que aviat tornaré al "gran nord" i que tinc l'esperança de poder gaudir com ho vaig fer la darrera vegada. Tanmateix espere que algú de vosaltres també puga gaudir, ni que siga uns instants, amb les imatges que portaré. Si és així l'objectiu del bloc estarà assolit. Imatges i instants.