dilluns, 21 de març del 2011

Soledat nocturna

Aquest lloc ja l'he portat al bloc en altres ocassions. És un lloc d'aquells que fascina i atrapa, i amb unes possibilitats fotogràfiques innumerables. Si un servidor sapigués fer fotos veurieu quina meravella de lloc.
Aquesta vegada va ser diferent, vaig venir de nit, amb una lluna plena que feia goig. Tota la platja per mi tot sol, cap ànima al voltant i un fred dels que cala d'humit. Bé, en realitat no vaig estar sol. Un eriçó em va estar fent companyia. Sí, un eriçó a la platja... Supose que ve buscant les deixalles que abandonen en aquest lloc la gent que el visita diariament i no recorda que els espais naturals te'ls has de deixar conforme te'ls has trobat. Ell a la seva i jo a la meva, concentrats tots dos en intentar treure el màxim profit possible a la nostra activitat. No se com li aniria a l'eriçó la seva activitat, però a mi, la meva, m'agrada, sobretot tenint en compte que gairebé mai he fet nocturnes.

Canon 5D MkII amb el canon 17-40 a 17mm
f/4, 19s, ISO 400, trípode, cable, mirall bloquejat i un drapet perquè l'objectiu s'entelava constantment amb la humitat.