dimecres, 6 de juny del 2012

Alhambra

 Canon 5D MkII amb el Canon 24-105 a 58mm
f/8, 1/40s, ISO200, a pols

He estat més de 40 dies sense agafar la càmera. Mai havia estat tant de temps sense fer fotos. No sé perquè, però el cos no m'ho demanava. Com que açò és una cosa que fem per plaer, senzillament, he desconnectat i ja està. Crec que aquest temps m'ha servit per aclarir la ment i reprendre, posteriorment, l'activitat amb noves forces.
I el motiu que m'ha fet agafar de nou la càmera no ha estat cap paisatge. Ha estat un lloc que vaig visitar fa més de 15 anys i em va impressionar. Ara, he tingut l'oportunitat de tornar-lo a visitar i m'ha impressionat igualment: L'Alhambra. I és que l'esser humà és un gran destructor del medi, però quan es posa a construir bellesa també té una gran capacitat de crear obres espectaculars.
Malgrat els inconvenients de visitar llocs així (aglomeració, no poder entrar el trípode, "la caló"...) No em vaig poder resistir i vaig entrar amb la càmera. No són grans fotos, és el que es pot fer en una visita turística. Però he tornat a gaudir de nou d'aquest lloc i, crec, que estic en marxa una altra vegada fotogràficament.

Canon 5D MkII amb el Canon 24-105 a 24mm

f/5, 1/8s, ISO800, a pols
Canon 5D MkII amb el Canon 24-105 a 65mm
f/8, 1/40s, ISO200, a pols

7 comentaris:

  1. Et entenc perfectament i de tant en tant és bo i sa aparcar la nostra afició i dedicar-nos a meditar. La Alhambra és una joia i entenc perfectament que sigui una bona excusa per reprendre l'afició. Enhorabona per les fotos, per reprendre l'afició i ja saps que quan vulguis anem per aquí. Salut.

    ResponElimina
  2. Hummm, l'Alambra, la recordo vagament, crec que fa 10 anys que hi vaig estar i es talment com dius, aglomeracions, presses i molta molta calor.
    Cel.lebro el teu retorn a l'activitat, ara et tinc que dir que et supero, jo ja porta dos mesos sense tocar la càmera, però en mi no es nou, en les dos sortides d'aquest any vaig quedar tant tant saturat...que... :-))

    Salut!

    ResponElimina
  3. L'Alambra! Espero que estigui tan maca com quan la vaig visitar en el meu viatge de final de E.G.B....em sembla que ja fa uns anyets,d'això.
    Entrar en un lloc així, em fa molt de respecte per que imagino la vida i la gent d'aquella època. També imagino la gent pobre que patia les seves misèries.
    Altres temps...
    Un descanset de tant en tan va be per desconnectar i començar amb mes força.
    Ja saps,no cal que et digui. Quan et vingui de gust em truques i anem a buscar "home de la serra" ;^)
    Ànims i molta força!!!
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  4. Gràcies per passar, amics, a veure si em pose les piles una altra vegada.

    ResponElimina
  5. Buen reencuentro con la cámara (y con la Alhambra). Esa segunda toma me parece muy buena.
    Viene bien descansar de vez en cuando, cuando una afición nos estresa, malo.
    Un abrazo

    ResponElimina
  6. Sí, Alfredo. Ya tenemos bastantes obligaciones en la vida como para autoimponernos más...

    ResponElimina
  7. Hola Pepet. Jo també hi vaig ser fa cosa de dos anys. Em va encantar el lloc i la seva majestuositat i no saps com vaig arribar a desitjar poder fer servir isos elevats (i tenir una bona dalla per tallar alguns caps que insistien a aparèixer a les meves fotos). Unes fotos fantàstiques, a anys llum de les que vaig obtenir jo.

    ResponElimina