dissabte, 11 de maig del 2019

L'illa de Senja

Mostraré un recull de fotos que he anat processant els darrers dies del viatge a Noruega del passat mes de Març. Vaig treballant el material molt a poc a poc, a estones soltes i ara he fet una empenta forta. Totes elles són fetes a l'illa de Senja, un petit tresor ple de muntanyes i neu. Espere que vos agraden. Així i tot, el lloc és molt més bonic i espectacular que el que jo sé captar :-)













5 comentaris:

  1. La lentitud és pròpia de les feines ben fetes. Excel.lent resultat

    ResponElimina
  2. Lentament, sàviament, professionalment, vas donant vida a unes captures impressionants

    ResponElimina
  3. LLoc triat per les vacances peròque al final pels preus tant desorbitats a l'estiu vaig desistir. A veure si un altre any amb més antel·lació o d'alguna altra manera es pot fer en família.

    Són totes fantàstiques. Pel meu gust destaco la 1a, la 2a i la penúltima però només per fer un ranking de gustos compositius (sense massa fonament perquè ja et dic que són totes espectaculars).

    Fins la propera!

    ResponElimina
  4. La ayuda que me brindaron el Sr. Pedro y su compañía de préstamos durante mi proceso de financiamiento fue rápida y honesta, tanto que recomendaría a cualquiera que busque un préstamo a una tasa asequible del 2% de rendimiento anual. Pedí prestados USD 750.000. de su compañía de préstamos que quiero utilizar para financiar mi negocio, el Sr. Pedro trabaja con una compañía de préstamos de buena reputación que otorga a todos un préstamo para negocios y préstamos personales a través del correo electrónico de contacto; (cf-loans@outlook.com)
    WhatsApp +393510140339

    ResponElimina