dissabte, 6 d’abril del 2019

Les aurores

Al llarg del viatge a Noruega vàrem tindre l'oportunitat de gaudir les llums del Nord un grapat de nits. Malgrat haver viscut aquesta experiència algunes altres vegades, retrobar-se amb aquest fenòmen, és una d'aquelles coses que no deixa indiferent.
Va ser arribar i moldre, ja que la primera nit, ja vàrem poder veure'n alguna, si bé el cel es va cobrir ràpidament i l'espectacle va ser molt curt.


Després d'unes quantes nits infructuoses, bé per la presència de núvols, bé per l'absència d'activitat, vàrem tenir una nit d'aquelles boja, amb una intensitat en què l'aurora il·luminava el paisatge i els crits d'emoció acompanyaven els clics de les càmeres.
Les tres últimes nits les vàrem passar a l'illa de Senja i allà encara va haver oportunitat de veure'n també, però ja amb una intensitat menor. 3 comentaris:

 1. La nit en que vàrem tenir més intensitat, poder el que més recordaré serà els crits d'emoció que vàrem fer tots plegats. Genial!

  ResponElimina
  Respostes
  1. I tant que sí. Com sempre l'experiència vital sobrepassa a la fotogràfica

   Elimina
 2. La ayuda que me brindaron el Sr. Pedro y su compañía de préstamos durante mi proceso de financiamiento fue rápida y honesta, tanto que recomendaría a cualquiera que busque un préstamo a una tasa asequible del 2% de rendimiento anual. Pedí prestados USD 750.000. de su compañía de préstamos que quiero utilizar para financiar mi negocio, el Sr. Pedro trabaja con una compañía de préstamos de buena reputación que otorga a todos un préstamo para negocios y préstamos personales a través del correo electrónico de contacto; (cf-loans@outlook.com)
  WhatsApp +393510140339

  ResponElimina