divendres, 11 de gener del 2019

Estrenant l'any

Quina millor manera per començar l'any que fent fotos! I així ha estat. Durant la primera setmana de l'any, que he estat de vacances, he pogut gaudir d'unes quantes sessions acompanyat del mar. Les fotos d'avui són d'un lloc amagadet que té una força especial, sobre tot si l'onatge colpeja les roques amb decissió, com va ser el cas d'aquell dia. Seguim.



7 comentaris:

  1. Ja tardaves massa en fer un post ! Que no ens destrueixin la costa sispli.
    A mi em costa molt treballar amb les roques negres del CdC.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El lloc és bonic de collons, però la roca fosca i el relleu tan irregular el fan especialment difícil a l'hora de fer servir els filtres :-P

      Elimina
  2. Són unes imatges molt potents i el punt de fuga dels nuvols amb la llarga exposició a la primera foto m'agrada molt.
    Imagino que són imatges de posta de Sol per la seqüenciació de les fotos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dani. Gràcies per comentar. Es tracta d'una sortida de Sol, és una localització orientada a Llevant

      Elimina
    2. Jajaja, doncs la primera foto m'ha despistat. Pensava que havies firant la càmera per fer primer l'est i en acabat l'oest al capvespre.

      Elimina
  3. Me n'alegro de veure que mantens el blog. De les fotos m'agrada especialment la segona, és la que em sembla més equilibrada (opinió totalment personal :-) ). Suposo que a l'estiu gaudir d'aquests llocs amb tranquilitat deu ser més complicat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qui busca troba. I qui coneix sap que, fins i tot a l'estiu es poden trobar raconets de pau. Potser aquest és un d'ells. De fet la idea és tornar a l'estiu per fer la primera foto del post, però amb el Sol sortint entre l'illa i la costa :-)

      Elimina