dimecres, 2 de novembre del 2016

Un clàssic i una aventura nocturna

Uns dies d'escapada per la Val d'Aran és un d'aquells plaers que, de tant en tant, m'agrada donar-me. Així que aprofitant el pont hem fet una sortida familiar cap aquell indret meravellós. Tot i anar a la recerca de llocs nous el raconet del Salt deth Pish és un lloc on difícilment es pot deixar escapar la possibilitat de tirar quatre fotos. I més encara si està guarnit amb les seves millors gales de tardor.



Tampoc puc deixar passar per alt una "aventura" nocturna amb el Jordi Balaguer, gran aficionat a la saga de Star Wars. Que millor per un fan dels viatges intersiderals que una incursió a un lloc ben fosc per admirar el firmament en una nit serena i sense lluna. Vàrem gaudir d'una bona estona d'observació de les estrelles i constelacions. I, com a premi extra, vàrem poder observar molta fauna nocturna. Per immortalitzar el moment aquí el teniu amb la seva jaqueta de R2D2 i l'espai exterior de fons...
Que la força vos acompanye.

8 comentaris:

  1. Quina enveja! la del Jordi és preciosa,aquest toc de llum molt precís, li hauràs de fer còpia a paper perquè la posi a la habitació. El cel és tremendament net

    ResponElimina
    Respostes
    1. És l'única imatge que vaig aconseguir q s'estigués quiet els 30 segons :-p

      Elimina
  2. Hola Pepe!, preciosas imágenes por clásicas que puedan ser, en ésta época ese valle se torna cromaticamente brutal como bien lo has reflejado, y no es nada fácil cogerlo en su punto óptimo, cuando estuviste?
    En cuanto a la cascada casi me gusta con poca agua tal y como la encontraste, así se definen mejor las bellas formas de las rocas. Un saludote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ander. Las fotos son del fin de semana del puente de todos los santos. Coincido contigo que esta cascada con poca agua es más bonita por esos dibujos tan característicos que marca en la roca.
      Un saludo

      Elimina
  3. Ostres El Saut deth Pish a la tardor, quina enveja!
    Una escapadeta clàssica, però que sempre ve de gust.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Diguem que si vas a la Vall d'Aran que menys que pujar a tirar quatre fotos al Salt, no?

      Elimina
  4. Jajaja…molt bona la "del pequeño Skywalker"
    i el Salt del Pish és obligatòria tal com dius a qualsevol época de l'any. La segona es la la que més m'agrada.
    Una abraçada.

    ResponElimina