dimarts, 8 de març del 2011

Platja prestada

Normalment el que ens és molt proper tendim a valorar-ho poc. Tot allò que forma part de la nostra vida quotidiana, de la nostra rutina, és difícil mirar-s'ho amb ulls d'interés. Un any després de començar el bloc m'he adonat que no he pujat mai, fins avui, cap foto de la meua terra. Malgrat fer vora deu anys que vaig aterrar al Principat, aquest paisatge és el que m'ha acompanyat durant quasibé tota la meua vida. I amb els ulls de qui es mira allò de sempre, crec que mai l'he sabut valorar suficientment. De fet cada cop que he tornat cap a la meua terra la càmera s'ha quedat a casa.
Aquest cap de setmana això ha començat a canviar. De la mà d'un bon fotògraf que em va prestar la seua platja per compartir una eixida de Sol. Perquè buscant bé es poden trobar raconets que justifiquen matinar una mica en el malmés litoral valencià.

Canon 5D MkII amb el canon 17-40 a 17mm
f/11, 1s, ISO 100, filtre degradat invers de 3 passos i degradat neutre de 2 passos, trípode, cable.

7 comentaris:

 1. Bufff, quant de degradat hi posa voste Dr. ara el resultat amb aquestes pedres i cel de color vermell es un goig de mirar-lo, Enhorabona per haver-se retrobat amb aquest lloc.
  Salut y bona nit!!

  ResponElimina
 2. Ei Pepet, ets amic de Vipuchol? qué bo!!! vaig veure la seva imatge fa uns dies, i ara em trobo aquesta. L'enhorabona a tots dos.

  ResponElimina
 3. Hola, Pere. Sí potser massa degradat, és fàcil que amb 1 pas o, fins i tot, els 2 passos del neutre degradat menys, hagués quedat millor. Bo, ja saps que, en aquestes ocassions, s'ha de decidir en pocs segons i aquell dia la decissió va ser ficar els dos filtres...

  Hola Susss, digam-ne que ens coneixem virtualment des de fa uns anys i vàrem decidir coneixer-nos en persona. Ell fa millors fotos que jo. Gràcies per passar :-)

  ResponElimina
 4. Encara que decidim en pocs segons i amb aquells nervis d'emoció,que ens envolta,al voler captar la bellesa de l'instant.
  La teva decisió,ha donat un resultat, ple de llums,textures i colors que m'agraden molt.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 5. ..no hi ha res com perdre les coses o allunyar-se d'elles per valorar-les...
  jo no hi entenc de degradats...però les pedres i el cel brutals!!!!

  ResponElimina
 6. Uns colors preciosos i un cel espectacular, l'enhorabona.

  ResponElimina