dijous, 5 d’agost de 2010

Schwarzwald

En un viatge familiar la càmera ve, però resta sempre en un segon pla. La importància d'aquests viatges és la de gaudir de la familia i de les activitats que fem tots plegats. Vaig fent fotos sobre la marxa. Però, normalment, no es pot triar l'hora d'estar en un lloc, repetir localitzacions i, fins i tot, viatjant amb un nen petit, moltes vegades, la ruta és totalment imprevisible. De vegades et trobes amb la sort d'estar en el lloc adequat en el moment adequat i, llavors, veus la importància d'haver carregat amb l'equip. Una mostra es aquesta imatge. Potser m'anime a pujar alguna més...
En la segona part de les vacances, espere tindre l'oportunitat de perdre'm tot sol en algun moment.
Canon 5D MkII amb el canon 17-40 a 21mm
f/8, 1/160s, ISO 100

5 comentaris:

 1. Estic totalment d'acord amb el que dius, sempre ha d'haver un espai per la família i en aquest espai millor deixar la càmera en un segon... o tercer pla :)
  Bones vacances!!

  ResponElimina
 2. Tens molta raó.
  La fotografia s'ha de mesurar.
  M'estic plantejan de bon matí,quan tots estan dormin, escapar-me.
  Així quan despertin, jo estic a casa,fen el café,ji,ji,ji, aixó si, no puc anar massa lluny.
  Bon estiu!!!!

  ResponElimina
 3. Tota la raó, jo l'estiu del 2008, vaig poder gaudir d'aquests paisatges amb la família. I feia les fotos quan podia i no quan volia, peró l'important és disfrutar del viatge. Normalment tot i les limitacions, al final sempre surt alguna bona imatge.
  L'enhorabona per la captura.

  Salut

  ResponElimina