divendres, 27 de juliol del 2018

Dramàtic

Com ja comentava en l'entrada anterior als ocells, l'ambient en Feroe és sovint dramàtic independentment de l'època de l'any. Vàrem gaudir d'uns dies carregats de núvols amb el típic ambient constantment canviant. El dramatisme i espectacularitat dels paisatges s'incrementa sentint el vent i la pluja fina en la cara. Els cels acolorits cal deixar-los per la tornada a la Mediterrània. Us puje dos dels llocs més fotografiats i espectaculars de les illes en dies dramàtics de debò. 


4 comentaris:

  1. Molt guapes, suposo que aquesta vegada no hi havia el perill afegit del glaç i vas poder treballar amb el pols més tranquil. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, Eduard, a aquestes alçades res de glaç... Vent i pluja tot el del món

      Elimina
  2. Les illes Feroe tenen pinta de ser un altre dels llocs a on un fotògraf de natura es deu sentir com un nen en un parc d'atraccions.
    Aquestes dues imatges que ens mostres són fantàstiques però la segona em sembla, per la perspectiva que té, que és espectacular!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dani. Un lloc per anar abans no sigui envaït per hordes de turistes. El lloc des d'on es fa la segona té una caiguda de 300 metres sobre el mar que no vegis com imposa...

      Elimina