dijous, 16 de febrer del 2017

Hores prèvies

Ja fa mesos que estic viatjant. Falten poques hores per partir de nou cap al Nord, però el viatge ja va començar fa molt de temps. Tot just acaba la primera fase: Decidir destinació, buscar informació, mirar fotos per internet, decidir localitzacions, organitzar la logística... O el que és el mateix: pensar, contemplar, imaginar, volar, somiar... Segurament és aquesta la part més engrescadora del viatje.
Les papallones a l'estómac d'aquestes hores prèvies a la partida són una barreja de nervis, expectatives i desitjos de que els Déus ens siguin propicis i tingam bones oportunitats.  
L'altre dia vaig estar revisant les carpetes dels viatges anteriors i encara vaig trobar un munt d'imatges sense processar. Us hi deixe algunes fins la tornada :-)



11 comentaris:

  1. Quin paisatge tan diferent que s'han trobat els companys que ara hi eren, crec que vàrem tenir molta sort. Bé, ells també s'han posat les botes amb les aurores.
    Desitjo que et vagi molt bé el viatge i que les bones llums t'acompanyin!
    Una abraçada i fins demà :-)

    ResponElimina
  2. Son papallones contagioses... jo també les sento ;-)
    Molt bones llum i molta sort!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El neguit per trobar allò que has somiat durant tant temps. Gràcies Pere

      Elimina
  3. Que tingau molta sort y bona llum.
    Ja vorem les fotos quant tornes.
    Salut company.
    Abrigat.

    ResponElimina
  4. Aquests moments són molt especials, jo els viatges els faig tres cops, abans (planificació), durant (viatge) i després (visionant, seleccionant i publicant imatges), jajajaja.
    Ja he vist a les xarxes socials algunes imatges dels teus companys de viatge, estaré atent a les properes entrades al teu bloc.
    Salut!

    ResponElimina