divendres, 9 de desembre del 2016

Excursió per les terres del Nord

De l'altre dia, per l'Alt Empordà. Va ser un dia amb una llum molt dolenta, amb cel obert i ras. Tot i que el pronòstic semblava que a l'albada podríem tindre alguna oportunitat tampoc va ser així. 
De totes maneres va ser un dia molt bo amb l'amic Eduard Marqués, recorrent raconades i indrets espectaculars, que només algú que valora el territori i el viu, sap que existeixen. Saber transmetre l'amor cap a un espai és una d'aquelles coses que l'Eduard sap fer molt bé.

4 comentaris:

  1. L'Empordà!!! a mi em té ben enganxat... i amb aquesta imatge transmets molta pau i soletat, jo el conec pam a pam però des del aire ;-)
    Ben curiós és que no ens coneguem personalment amb l'Eduard ja que anem moltes vegades als mateixos llocs ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pere, jo crec que qualsevol comarca de Catalunya té el seu encant. Però sens cap mena de dubte les comarques gironines són especialmenmt un tresor. Els que hi viviu teniu molta sort.

      Elimina
  2. M'he posat vermell com una tomata, va ser tot un plaer ensenyar-te alguns "tiros" que tenim i saps que et queda pendent una altra bona part per fer :-)
    Realment tenim un entorn privilegiat que moltes vegades no sabem posar en valor i és responsabilitat nostra el defensar-lo per conservar-lo, si no el coneixem a fons no sabrem fer l'estimació d'aquest valor. La fotografia pot ajudar mooolt a difondre aquests valors :-)
    La foto és molt xula i com diu en Pere Soler transmet unes quantes sensacions cosa gens fàcil de fer. Una abraçada, Josep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja.... Gràcies per la passejada.
      Una bona forma d'entendre la fotografia de paisatge i natura és precisament la que tu dius. Captar aquells moments espectaculars a hores especials i mostrar-los perquè la gent pose en valor el medi que li envolta.

      Elimina