divendres, 2 d’octubre del 2015

Peace and Love

Tot i que el moviment hippy va desapareixer d'Eivissa ja fa molts anys, encara resten alguns romàntics que intenten mantenir viva certa espurneta. Els "Hippy Market" actuals no deixen de ser una mena de resta simbólica si bé, en general, no tenen res a veure amb el moviment dels 60s i 70s. Així i tot l'illa és visitada per molta gent que encara li agrada aquest rotllo. D'aquesta manera es bastant habitual trobar al llarg del paisatge mostres, més o menys artístiques i afortunades, al respecte com ara escultures en la roca, pintures o altres manifestacions. Avui vos mostre dues fotos de dos dels llocs més emblemàtics de l'illa amb ornaments d'aquesta mena. Peace and love.
 

6 comentaris:

  1. Gràcies per mostrar-ho. Ara pel Cap de Creus els visitants es paseen part de la visita fent torres de pedres, les qual, tenen un impacte ambiental i visual força important. Fa anys que ja ho havia vist en un dels fars de Formentera, suposo que per Eibissa serà el mateix, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eduard, parles del Cap de Barbaria a Formentera, sens dubte.
      Alguna vegada vaig llegir que aquests montonets de pedra tenen un fort impacte sobre les sagrantanes, una de les joies endèmiques a ses illes.

      Elimina
  2. Desaparecidos? ... no, reconvertidos. Aún recuerdo a aquel tipo cultivando su huerto en pelotas con una bandera hippie en Formentera, mientras Pilar y yo haciamos un recorrido cicloturista por la isla.De Ibiza guardo muy buen recuerdo de las calas vacias de la costa NW ... y es que había que bajar una larga pista que poca gente estaba dispuesta a hacer con el calor de Agosto ... pero abajo era el paraiso.
    Dificil decidirse por alguna de las dos ... la primera es muy apractiva con ese pp y de la segunda la rotundidad del horizonte partiendo el fotograma ... y la inocencia de los corazoncitos ... y mira que no me gusta nada ver las piedras pintadas ...
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda algún despistado con aire hippy viviendo de artesanía y de lo que da la tierra, pero el tema de las comunas, por ejemplo, es algo en la actualidad totalmente desaparecido.
      Y, efectivamente, en pleno verano se pueden encontrar lugares prácticamente solitarios. Solo hay que estar dispuesto a ganárselos.
      Gracias por pasar ;-)

      Elimina
  3. Bon títol per a dues precioses fotos.
    Bons llocs ens ensenyes de "la teva illa".
    Donen ganes de fer una passejada per allà.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vicent, ja saps que quan vulgues hi fem una passejada junts per allà ;-)

      Elimina