divendres, 13 de febrer del 2015

Cloud City

He hagut d'ultrapassar els cuaranta anys per fer una cosa que no mai havia fet ni pensat que faria: Veure tota la saga de Star Wars. Podem considerar que ha estat un dany colateral de la meua paternitat  que no només m'ha dut a veure totes les pel·licules vàries vegades sino que m'ha portat també a llegir grans obres de la literatura universal com ara "Como ser un buen Jedi" o el "Diccionario visual de Lego Star Wars". Podríem dir que, a hora d'ara, sóc un gran expert en la materia.
El dia que vaig fer la foto de l'entrada d'avui no vaig poder deixar de pensar que em recordava "la ciudad de las nubes", que, per si no ho sabeu, es una colònia minera de gas tibanna que hi ha al planeta Bespin i que és on Lando Calrisian traiciona a Han Solo, si bé després és capaç de rectificar el seu error.
En fi, frikismes de la cinquena década de la vida.
Salut i que la força vos acompanye.

f/11, 1,3s, ISO 100

14 comentaris:

  1. Hola Pepet, Ha estat bé això dels "danys colaterals de la paternitat" :-) Per ser una imatge minimalista i sempre pel meu gust, es clar, em demana una focal una mica més oberta. Ja se sap que amb això dels gustos! Una abraçada i bon carnaval..., infantil ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar, Eduard. També la tinc més "oberta". He dubtat fins l'últim moment quina pujar i al final m'he decidit per aquesta... Mira per on, ja, ja, ja...

      Elimina
  2. Hola Pepet, m'agrada la muntanya sortint entre els núvols, com si fos una illa.... salut, i que la llum t'acompanyi ;-)

    ResponElimina
  3. M´agrada la foto i mes encara el comentari.
    Molt simpatic i molt real.
    Salut amic.

    ResponElimina
  4. Son fotos difícils, o agraden molt o poc, trobar el punt just del blanc o deixar forts els negres... aquests son alguns dubtes de quan en faig, per cert ja era hora!!!

    Signat: Obi-Wan_Kenobi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Pere, el contrast en aquestes imatges es un problema. La tinc procesada de diferents maneres. Estirar l'histograma es un problema, perque sempre fas curt per una banda o l'altra.
      Ja era hora???????

      Elimina
    2. Siii!!!
      Que veiesis tota la saga!!
      Jeje

      Elimina
  5. Jo em quedo amb una pregunta:
    ¿Quién es más loco, el loco o el loco que sigue al loco?"
    __________________

    Aquests tipus de foto sempre m'agraden.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja... bona reflexió. Potser en el meu subconscient sempre havia volgut veure totes les pel·licules i el nen ha estat l'excusa per acabar fent-ho :-)

      Elimina