dissabte, 4 de juny del 2011

25+25=50

Puje una altra de 25 minuts... Aquesta també la tenía pendent des de feia temps. Técnicament ha estat un repte. Vaig arribar a la localització sense lluna. Al penyasegat li arribava llum d'un hotel proper i un far també l'anava pintant de tant en tant amb el seu gir. La part de sota quedava en penombra total. A més a més, allà al fons, sobre l'horitzó, es veia una lleu resplendor que era, ni més ni menys, que la ciutat de Palma, a més de 70 Km... Vaig decidir incloure aquesta contaminació en la composició. La llarga exposició l'ha magnificat i no em desagrada com queda. El que menys em convenç és com ha quedat la part de les roques de primer pla. Vaig fer el que vaig poder amb el frontal, però salta a la vista que va ser insuficient. Necessite un llinterna més potent. Una mica de lluna tampoc m'haguera vingut malament, però és un lloc que no tinc a l'abast cada dia i no pensava marxar sense la foto.
El resultat final és millorable. Seguirem aprenent en el món de la foscor.

Canon 5D MkII amb el canon 17-40 a 19mm
f/4, 1502s, ISO 200, trípode, cable, mirall alçat.

11 comentaris:

  1. Pepet, estás que te sales con las nocturnas.
    Esta me gusta mucho.
    Un saludo

    ResponElimina
  2. Per com ho expliques sembla que no t'agradi, jo la trobo molt interessant, potser per el meu gust li falta una mica d'exposició, sobretot a la part inferior, però es una imatge molt dinàmica i molt ben composada.
    No siguis tant modest!!! :P

    ResponElimina
  3. Alfredo, gracias por pasar y dejar el comentario.

    Pere, no és que no m'agrade, és que no em convenç del tot (en gran són més apreciables els defectes) Tornaré un altre dia amb mica de lluna i a l'hivern, quan l'hotel està apagat.

    ResponElimina
  4. Jo la trobo una miconeta fosca.
    Com tu dius,replay!
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Doncs a mi m'agrada, m'agrada la composició i que el primer pla sigui una mica fosc no li veig cap problema, ja que es una imatge nocturna.
    Salut!!

    ResponElimina
  6. Pepet, soc clodovaldo de OD. He conegut el blog pel comentari que em vas fer de la foto de Vallibona. Me pareix un blog interessant tant en fotos com en els texts. Encara que visc a Valencia, soc del Maestrat, concretament de Villafranca. Així que si hi puges conec un poc la zona.
    Adéu
    Manolo M
    manolomoliner@gmail.com
    http://clodovaldo.mifotoblog.com/

    ResponElimina
  7. Gracies per passar Esther. Potser el replay el fem junts ;-)

    Jordi, gràcies per comentar-la. Ser incorfomista és la millor forma de seguir millorant.

    Manolo, benvingut. Conec sobretot la part de Terol (Iglesuela, Cantavieja, Mirambel, Fortanete...) tot un goig per als amants de la natura. Si torne per aquestes contrades alguna vegada no dubtes que et buscaré.

    ResponElimina
  8. Si un és capaç de valorar constructivament els seus errors aconseguirà millorar i el seu aprenentatge serà significatiu.( Disculpa, és deformació professional ;-) )
    per lo tant, estic convençuda que en replay venceràs!!! :-)
    per mi, una foto magnífica!

    ResponElimina
  9. Gràcies per passar Montse i pel consell professional, je, je...

    ResponElimina
  10. Una gran i llarga captura. Felicitats ¡ ¡ ¡ ¡

    ResponElimina
  11. Gràcies per passar, Jordi, m'alegra que t'agrade

    ResponElimina