dimarts, 21 de desembre de 2010

Salut!

El nadal sempre m'ha produit molta diarrea mental. Tota la babositat i benaurança d'aquests dies em sembla molt falsa i hipòcrita. No han estat per mi mai uns dies especials ni diferents. Odie que em feliciten sense un motiu evident. Odie les nadales sonant pels carrers. Odie el pare Noel, aquest nòrdic complaent amb obesitat mòrbida. Odie els aparadors de les botigues plens d'objectes inutils i els anuncis de perfums en francés. No odie els torrons (encara que m'agrada menjar-los al llarg de tot l'any). Aprecie les tradicions que ens venen des dels nostres arrels, malgrat que des d'un punt de vista agnòstic. Ame el cava, sobretot si és un bon brut nature del Penedés (encara que també m'agrada durant tot l'any)
De totes maneres s'ha de reconeixer que, en el moment que tens un nen, aquesta idea es modifica. Continue pensant el mateix, però m'ho mire amb uns ulls més comprensius. Serà que m'estic fent major?
A tots els que entreu sovint o puntualment per aquest gra de sorra en el desert del món virtual vos desitje que tingueu un molt bon any 2011, i 12, i 13... i molt bona i llarga vida. Salut.
Canon 400D amb el canon 17-55 a 35mm (que tiempos!)
f/4.5, 1/250s, ISO 800

5 comentaris:

 1. Caram Dr. Balaguer!!!
  M'ha deixat vostè de pedra, espero que ben aviat el visitin els esperits dels nadal i pugui gaudir plenament d'aquesta festa :P

  Un secret.... a mi tampoc m'agrada!!!
  Però Bones Festes Dr.!

  ResponElimina
 2. Dons a mí m'agradarien, si, no s'hages perdut, aquella il.lusio, que donava trobar-te els joguets(una vegada a l'any) al costat de l'arbre.
  Ja no m'agraden per que tot es molt comercial, tot es molt artificial, tot es una enganyifa consumista.

  Tot i així cada any espero, passar les festes en el caliu de la llar, amb "els meus", cada any, intento,trobar l'esperit nadalenc,hi han anys no l'esperit no es presenta,
  pero no perdo l'esperança.

  Bonica foto com ens tens acostumats, un abraçada.

  ResponElimina
 3. Salut per a tu també, i bona entrada d'any.

  ResponElimina
 4. Bones feste i bona any. Gràcies per ser-hi.

  ResponElimina